Nutriční hodnoty (Jakožemlovka s jablky a tvarohem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 365 kJ / 1 999 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 112,86 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 110,30 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,56 g |
Tuky | 68,25 g |
– nasycené | 27,36 g |
– nenasycené | 26,50 g |
–– mononenasycené | 21,48 g |
–– polynenasycené | 5,02 g |
––– omega 3 | 0,44 g |
Vláknina | 16,00 g |
Cholesterol | 1,40 g |
Sodík | 859 mg |
Sůl | 1,80 g |
Sacharidy | 225,40 g |
– cukry | 183,90 g |
––– laktóza | 35,15 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
vánočka (stačí malá nebo 3 makovky) | Vánočka | |
5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
350 ml 350 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 350 ml |
4 4 jablka | Jablko čerstvé | 600 g |
500 g 500 g tvarohu | Tvaroh polotučný | 500 g |
1 1 vanilkový puding | Puding v prášku | 40 g |
2 PL 2 PL cukru | Cukr bílý | 50 g |
2 2 vanilkové cukry | Cukr vanilkový | |
3 PL 3 PL skořicového cukru | Cukr skořicový | 45 g |
sůl | Sůl mořská |