Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jakožemlovka s jablky a tvarohem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 365 kJ /
1 999 kcal
Bílkoviny112,86 g
– z toho živočišné bílkoviny110,30 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,56 g
Tuky68,25 g
– nasycené27,36 g
– nenasycené26,50 g
–– mononenasycené21,48 g
–– polynenasycené5,02 g
––– omega 30,44 g
Vláknina16,00 g
Cholesterol 1,40 g
Sodík 859 mg
Sůl1,80 g
Sacharidy225,40 g
– cukry183,90 g
––– laktóza35,15 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
vánočka (stačí malá nebo 3 makovky) Vánočka
5 5 vajec Vejce slepičí 350 g
350 ml 350 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 350 ml
4 4 jablka Jablko čerstvé 600 g
500 g 500 g tvarohu Tvaroh polotučný 500 g
1 1 vanilkový puding Puding v prášku 40 g
2 PL 2 PL cukru Cukr bílý 50 g
2 2 vanilkové cukry Cukr vanilkový
3 PL 3 PL skořicového cukru Cukr skořicový 45 g
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.