Nutriční hodnoty (Hráškový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 414 kJ / 99 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,60 g |
Tuky | 0,41 g |
– nasycené | 0,07 g |
– nenasycené | 0,18 g |
–– mononenasycené | 0,05 g |
–– polynenasycené | 0,14 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 6,56 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,13 g |
Sůl | 2,75 g |
Sacharidy | 19,15 g |
– cukry | 14,45 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 konzervu 1 konzervu hrášku | Hrášek zelený | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 rajče | Rajče červené čerstvé | 60 g |
4 lžíce 4 lžíce rajčatového protlaku (né kečupu !!!) | Protlak rajčatový | 60 g |
1 kostka 1 kostka mraženého kopru | Kopr nať čerstvý | |
1/2 lžičky 1/2 lžičky cukru | Cukr bílý | 2.5 g |
1 lžička 1 lžička podravky | Kořenící směs sypká | 5 g |
špetka špetka pepře | Pepř černý | |
sůl na dochucení | Sůl mořská |