Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hráškový salát)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie414 kJ /
99 kcal
Bílkoviny2,60 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,60 g
Tuky0,41 g
– nasycené0,07 g
– nenasycené0,18 g
–– mononenasycené0,05 g
–– polynenasycené0,14 g
––– omega 30,00 g
Vláknina6,56 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1,13 g
Sůl2,75 g
Sacharidy19,15 g
– cukry14,45 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 konzervu 1 konzervu hrášku Hrášek zelený
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 rajče Rajče červené čerstvé 60 g
4 lžíce 4 lžíce rajčatového protlaku (né kečupu !!!) Protlak rajčatový 60 g
1 kostka 1 kostka mraženého kopru Kopr nať čerstvý
1/2 lžičky 1/2 lžičky cukru Cukr bílý 2.5 g
1 lžička 1 lžička podravky Kořenící směs sypká 5 g
špetka špetka pepře Pepř černý
sůl na dochucení Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.