Nutriční hodnoty (Hovězí dušené na víně a tymiánu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 667 kJ / 1 115 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 114,90 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 113,25 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,65 g |
Tuky | 48,70 g |
– nasycené | 23,44 g |
– nenasycené | 24,07 g |
–– mononenasycené | 20,72 g |
–– polynenasycené | 3,35 g |
––– omega 3 | 0,11 g |
Vláknina | 0,30 g |
Cholesterol | 270 mg |
Sodík | 1,04 g |
Sůl | 2,50 g |
Sacharidy | 14,85 g |
– cukry | 1,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g hovězího masa | Hovězí kýta | 500 g |
250 ml 250 ml červeného suchého vína | Víno červené suché | 250 ml |
50 g 50 g slaniny | Špek | 50 g |
5-6 větviček 5-6 větviček čerstvého tymiánu | Tymián čerstvý | |
1 1 červená kapie | Paprika červená čerstvá | |
l l střední cibule | Cibule čerstvá | |
1 lžíce 1 lžíce mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
l lžíce lžíce másla | Máslo kravské | |
kostka kostka hovězího bujonu (nemusí být) | Bujón hovězí | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |