Nutriční hodnoty (Hraběnčiny francouzské brambory)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 15 750 kJ / 3 764 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 212,26 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 170,30 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 41,96 g |
Tuky | 152,19 g |
– nasycené | 68,31 g |
– nenasycené | 75,21 g |
–– mononenasycené | 61,06 g |
–– polynenasycené | 14,16 g |
––– omega 3 | 0,77 g |
Vláknina | 52,40 g |
Cholesterol | 494 mg |
Sodík | 4,38 g |
Sůl | 10,50 g |
Sacharidy | 362,60 g |
– cukry | 54,40 g |
––– laktóza | 26,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 kg 2 kg drobnějších brambor | Brambor zimní | 2000 g |
500 g 500 g mletého masa | Vepřový ořez | 500 g |
400 g 400 g tvrdého sýru | Sýr kravský tvrdý 30% | 400 g |
200 g 200 g smetany na vaření | Smetana kravská sladká 12% | 200 ml |
200 g 200 g žampionů v plechovce | Žampion zavařený | 200 g |
2 2 střední cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
grilovací koření | Grilovací koření | |
1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g |