Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hraběnčiny francouzské brambory)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie15 750 kJ /
3 764 kcal
Bílkoviny212,26 g
– z toho živočišné bílkoviny170,30 g
– z toho rostlinné bílkoviny41,96 g
Tuky152,19 g
– nasycené68,31 g
– nenasycené75,21 g
–– mononenasycené61,06 g
–– polynenasycené14,16 g
––– omega 30,77 g
Vláknina52,40 g
Cholesterol 494 mg
Sodík 4,38 g
Sůl10,50 g
Sacharidy362,60 g
– cukry54,40 g
––– laktóza26,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 kg 2 kg drobnějších brambor Brambor zimní 2000 g
500 g 500 g mletého masa Vepřový ořez 500 g
400 g 400 g tvrdého sýru Sýr kravský tvrdý 30% 400 g
200 g 200 g smetany na vaření Smetana kravská sladká 12% 200 ml
200 g 200 g žampionů v plechovce Žampion zavařený 200 g
2 2 střední cibule Cibule čerstvá 140 g
grilovací koření Grilovací koření
1 lžíce 1 lžíce sádla Sádlo vepřové 15 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.