Nutriční hodnoty (Jablečné řezy obrácené)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 9 354 kJ / 2 236 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 51,02 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 16,30 g |
Tuky | 109,51 g |
– nasycené | 13,57 g |
– nenasycené | 79,35 g |
–– mononenasycené | 41,57 g |
–– polynenasycené | 37,78 g |
––– omega 3 | 7,63 g |
Vláknina | 24,42 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 544 mg |
Sůl | 1,80 g |
Sacharidy | 249,27 g |
– cukry | 195,13 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
4 lžíce 4 lžíce cukru | Cukr bílý | 100 g |
4 lžíce 4 lžíce oleje | Olej řepkový | 44 ml |
4 lžíce 4 lžíce polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 44 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
4 4 jablka | Jablko čerstvé | 600 g |
50 g 50 g rozinek | Rozinky | 50 g |
50 g 50 g ořechů | Vlašské ořechy | 50 g |
1 1 skořicový cukr | Cukr skořicový |