Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablečné řezy obrácené)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie9 354 kJ /
2 236 kcal
Bílkoviny51,02 g
– z toho živočišné bílkoviny34,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny16,30 g
Tuky109,51 g
– nasycené13,57 g
– nenasycené79,35 g
–– mononenasycené41,57 g
–– polynenasycené37,78 g
––– omega 37,63 g
Vláknina24,42 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 544 mg
Sůl1,80 g
Sacharidy249,27 g
– cukry195,13 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
4 lžíce 4 lžíce cukru Cukr bílý 100 g
4 lžíce 4 lžíce oleje Olej řepkový 44 ml
4 lžíce 4 lžíce polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 44 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
4 4 jablka Jablko čerstvé 600 g
50 g 50 g rozinek Rozinky 50 g
50 g 50 g ořechů Vlašské ořechy 50 g
1 1 skořicový cukr Cukr skořicový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.