Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Tvarohový koláč s jablkovým pudingem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie15 620 kJ /
3 733 kcal
Bílkoviny82,31 g
– z toho živočišné bílkoviny57,92 g
– z toho rostlinné bílkoviny24,39 g
Tuky165,13 g
– nasycené95,14 g
– nenasycené57,50 g
–– mononenasycené49,64 g
–– polynenasycené7,86 g
––– omega 30,89 g
Vláknina14,28 g
Cholesterol 1,11 g
Sodík 390 mg
Sůl0,77 g
Sacharidy472,35 g
– cukry291,80 g
––– laktóza13,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
20 dkg 20 dkg hladké mouky Mouka pšeničná hladká 200 g
12,5 dkg 12,5 dkg másla Máslo kravské 125 g
6 dkg 6 dkg cukru moučka Cukr bílý 60 g
1 1 žloutek Vaječný žloutek 23 g
40 dkg 40 dkg tučného tvarohu (ale nemusí být tučný) Tvaroh plnotučný 400 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
10 dkg 10 dkg cukru krupice Cukr bílý 100 g
30 dkg 30 dkg oloupaných jablek bez jadřinců Jablko čerstvé 300 g
kousek kousek skořice Skořice ceylonská
3 dl 3 dl vody Voda 300 ml
1 balíček 1 balíček vanilkového pudingu (nebo ananasového, banánového) Puding v prášku 48 g
8 dkg 8 dkg cukru krupice Cukr bílý 80 g
8 dkg 8 dkg rybízového želé (nebo marmelády, já požila dortové želé červené)
šlehačka Šlehačka 35%
ztužovač šlehačky Ztužovač šlehačky

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.