Nutriční hodnoty (Sirup z jeřabiny)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 15 062 kJ / 3 600 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 900,00 g |
– cukry | 900,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 l 1 l šťávy z jeřabin | Jeřabiny čerstvé | |
900 g 900 g cukru | Cukr bílý | 900 g |