Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Sirup z jeřabiny)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie15 062 kJ /
3 600 kcal
Bílkoviny0,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky0,00 g
– nasycené0,00 g
– nenasycené0,00 g
–– mononenasycené0,00 g
–– polynenasycené0,00 g
––– omega 30,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 0 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy900,00 g
– cukry900,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 l 1 l šťávy z jeřabin Jeřabiny čerstvé
900 g 900 g cukru Cukr bílý 900 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.