Nutriční hodnoty (Křupavý kapr)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 766 kJ / 900 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 100,00 g |
– nasycené | 6,80 g |
– nenasycené | 89,00 g |
–– mononenasycené | 63,00 g |
–– polynenasycené | 26,00 g |
––– omega 3 | 8,20 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 600 g kapra (ideálně filetu bez kostí) | Kapr | |
kukuřičná krupice | Krupice kukuřičná hrubá | |
mletý kmín | Kmín mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
lněné semínko podle chuti | Lněná semínka | |
100 ml 100 ml oleje | Olej řepkový | 100 ml |
bylinkové máslo | Máslo bylinkové |