Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Křupavý kapr)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 766 kJ /
900 kcal
Bílkoviny0,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky100,00 g
– nasycené6,80 g
– nenasycené89,00 g
–– mononenasycené63,00 g
–– polynenasycené26,00 g
––– omega 38,20 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 0 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy0,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 600 g kapra (ideálně filetu bez kostí) Kapr
kukuřičná krupice Krupice kukuřičná hrubá
mletý kmín Kmín mletý
sůl Sůl mořská
lněné semínko podle chuti Lněná semínka
100 ml 100 ml oleje Olej řepkový 100 ml
bylinkové máslo Máslo bylinkové

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.