Nutriční hodnoty (Lilky zapečené s rokforem a rajčatovou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 698 kJ / 1 123 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 50,12 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 35,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 15,12 g |
Tuky | 53,30 g |
– nasycené | 33,21 g |
– nenasycené | 17,22 g |
–– mononenasycené | 13,54 g |
–– polynenasycené | 3,68 g |
––– omega 3 | 0,48 g |
Vláknina | 24,31 g |
Cholesterol | 150 mg |
Sodík | 3,39 g |
Sůl | 8,25 g |
Sacharidy | 100,45 g |
– cukry | 58,63 g |
––– laktóza | 2,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 lilky | Lilek čerstvý | |
1 kg 1 kg rajčat | Rajče červené čerstvé | 1000 g |
150 g 150 g rokforu | Roquefort | 150 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
1 1 starší rohlík | Rohlík pšeničný bílý | 43 g |
olivový olej | Olej olivový | |
sušené oregano | Oregano sušené | |
ocet | Ocet lihový | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská |