Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zapékané brambory jemné chuti)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie12 303 kJ /
2 941 kcal
Bílkoviny72,36 g
– z toho živočišné bílkoviny45,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny27,36 g
Tuky185,07 g
– nasycené92,41 g
– nenasycené88,92 g
–– mononenasycené75,80 g
–– polynenasycené13,12 g
––– omega 30,47 g
Vláknina27,29 g
Cholesterol 194 mg
Sodík 4,03 g
Sůl9,70 g
Sacharidy233,87 g
– cukry39,43 g
––– laktóza25,46 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg brambor Brambor zimní 1000 g
200 g 200 g anglické slaniny Anglická slanina 200 g
500 ml 500 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 500 ml
60 g 60 g sýr Apetito Sýr tavený 60 g
6 lžic 6 lžic hladké mouky Mouka pšeničná hladká 60 g
1 lžička 1 lžička sladké papriky Paprika červená sušená 1 g
2 lžičky 2 lžičky sušeného česneku Česnek sušený 10 g
máslo Máslo kravské
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.