Nutriční hodnoty (Zapékané brambory jemné chuti)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 12 303 kJ / 2 941 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 72,36 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 45,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 27,36 g |
Tuky | 185,07 g |
– nasycené | 92,41 g |
– nenasycené | 88,92 g |
–– mononenasycené | 75,80 g |
–– polynenasycené | 13,12 g |
––– omega 3 | 0,47 g |
Vláknina | 27,29 g |
Cholesterol | 194 mg |
Sodík | 4,03 g |
Sůl | 9,70 g |
Sacharidy | 233,87 g |
– cukry | 39,43 g |
––– laktóza | 25,46 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
200 g 200 g anglické slaniny | Anglická slanina | 200 g |
500 ml 500 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
60 g 60 g sýr Apetito | Sýr tavený | 60 g |
6 lžic 6 lžic hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 60 g |
1 lžička 1 lžička sladké papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
2 lžičky 2 lžičky sušeného česneku | Česnek sušený | 10 g |
máslo | Máslo kravské | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská |