Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Restovaný vývar na slanině a cibuli s nočky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie3 109 kJ /
743 kcal
Bílkoviny54,68 g
– z toho živočišné bílkoviny51,41 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,27 g
Tuky49,71 g
– nasycené17,03 g
– nenasycené27,89 g
–– mononenasycené20,77 g
–– polynenasycené7,12 g
––– omega 30,20 g
Vláknina10,12 g
Cholesterol 379 mg
Sodík 1,10 g
Sůl2,75 g
Sacharidy14,51 g
– cukry6,88 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6 plátků 6 plátků dobré slaniny (slabých) Špek
1/4 1/4 cibule Cibule čerstvá 17.5 g
2 kostky 2 kostky masox Bujón hovězí 20 g
1/4 kg 1/4 kg mleté maso Vepřový ořez 250 g
2 2 mrkve Mrkev čerstvá 100 g
1 1 petržel Petržel kořenová čerstvá
1/4 1/4 celeru Celer bulva čerstvá 135 g
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
Maggi Polévkové koření tekuté
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
2 2 polévkové lžíce mouky hladké Mouka pšeničná hladká
3 3 polévkové lžíce strouhanky Strouhanka pšeničná
na špičku nože na špičku nože zázvor mletý Zázvor sušený mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.