Nutriční hodnoty (Restovaný vývar na slanině a cibuli s nočky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 3 109 kJ / 743 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 54,68 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 51,41 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,27 g |
Tuky | 49,71 g |
– nasycené | 17,03 g |
– nenasycené | 27,89 g |
–– mononenasycené | 20,77 g |
–– polynenasycené | 7,12 g |
––– omega 3 | 0,20 g |
Vláknina | 10,12 g |
Cholesterol | 379 mg |
Sodík | 1,10 g |
Sůl | 2,75 g |
Sacharidy | 14,51 g |
– cukry | 6,88 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 plátků 6 plátků dobré slaniny (slabých) | Špek | |
1/4 1/4 cibule | Cibule čerstvá | 17.5 g |
2 kostky 2 kostky masox | Bujón hovězí | 20 g |
1/4 kg 1/4 kg mleté maso | Vepřový ořez | 250 g |
2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
1 1 petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
1/4 1/4 celeru | Celer bulva čerstvá | 135 g |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
Maggi | Polévkové koření tekuté | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
2 2 polévkové lžíce mouky hladké | Mouka pšeničná hladká | |
3 3 polévkové lžíce strouhanky | Strouhanka pšeničná | |
na špičku nože na špičku nože zázvor mletý | Zázvor sušený mletý |