Nutriční hodnoty (Květákovo-kedlubnový krém se šunkou a smaženou mrkvičkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 009 kJ / 719 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 40,19 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 27,47 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,72 g |
Tuky | 44,18 g |
– nasycené | 27,63 g |
– nenasycené | 16,90 g |
–– mononenasycené | 12,69 g |
–– polynenasycené | 4,21 g |
––– omega 3 | 0,33 g |
Vláknina | 16,08 g |
Cholesterol | 217 mg |
Sodík | 1,29 g |
Sůl | 3,23 g |
Sacharidy | 32,16 g |
– cukry | 20,33 g |
––– laktóza | 3,08 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 hlávky 1/2 hlávky květáku | Květák čerstvý | 350 g |
1 1 velká kedlubna | Kedluben čerstvý | 180 g |
1,25 l 1,25 l zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 1250 ml |
100 ml 100 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 100 ml |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
1 1 menší mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
100-150 g 100-150 g šunky vcelku | Šunka vepřová vařená | 125 g |
cibulová nať | Cibulka jarní nať čerstvá | |
pažitka na posyp | Pažitka čerstvá | |
čerstvě strouhaný muškátový oříšek | Muškátový oříšek | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská |