Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Květákovo-kedlubnový krém se šunkou a smaženou mrkvičkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 009 kJ /
719 kcal
Bílkoviny40,19 g
– z toho živočišné bílkoviny27,47 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,72 g
Tuky44,18 g
– nasycené27,63 g
– nenasycené16,90 g
–– mononenasycené12,69 g
–– polynenasycené4,21 g
––– omega 30,33 g
Vláknina16,08 g
Cholesterol 217 mg
Sodík 1,29 g
Sůl3,23 g
Sacharidy32,16 g
– cukry20,33 g
––– laktóza3,08 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 hlávky 1/2 hlávky květáku Květák čerstvý 350 g
1 1 velká kedlubna Kedluben čerstvý 180 g
1,25 l 1,25 l zeleninového vývaru Vývar zeleninový 1250 ml
100 ml 100 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 100 ml
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
1 1 menší mrkev Mrkev čerstvá 50 g
100-150 g 100-150 g šunky vcelku Šunka vepřová vařená 125 g
cibulová nať Cibulka jarní nať čerstvá
pažitka na posyp Pažitka čerstvá
čerstvě strouhaný muškátový oříšek Muškátový oříšek
mletý pepř Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.