Nutriční hodnoty (Vepřové maso na maďarský způsob)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 128 kJ / 987 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 150,41 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 142,20 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,21 g |
Tuky | 22,21 g |
– nasycené | 4,79 g |
– nenasycené | 10,54 g |
–– mononenasycené | 7,83 g |
–– polynenasycené | 2,71 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 14,52 g |
Cholesterol | 1,08 g |
Sodík | 533 mg |
Sůl | 1,30 g |
Sacharidy | 40,20 g |
– cukry | 20,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g vepřového masa | Vepřová kýta | 400 g |
300 g 300 g vepřových jater | Játra vepřová | 300 g |
150 g 150 g žampionů | Žampion čerstvý | 150 g |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
1 1 zelená paprika | Paprika zelená čerstvá | |
2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |