Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové maso na maďarský způsob)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 128 kJ /
987 kcal
Bílkoviny150,41 g
– z toho živočišné bílkoviny142,20 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,21 g
Tuky22,21 g
– nasycené4,79 g
– nenasycené10,54 g
–– mononenasycené7,83 g
–– polynenasycené2,71 g
––– omega 30,10 g
Vláknina14,52 g
Cholesterol 1,08 g
Sodík 533 mg
Sůl1,30 g
Sacharidy40,20 g
– cukry20,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g vepřového masa Vepřová kýta 400 g
300 g 300 g vepřových jater Játra vepřová 300 g
150 g 150 g žampionů Žampion čerstvý 150 g
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 červená paprika Paprika červená čerstvá 150 g
1 1 zelená paprika Paprika zelená čerstvá
2 2 rajčata Rajče červené čerstvé 120 g
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.