Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ořechová roláda)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie14 857 kJ /
3 551 kcal
Bílkoviny76,76 g
– z toho živočišné bílkoviny52,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny24,16 g
Tuky221,18 g
– nasycené72,17 g
– nenasycené121,66 g
–– mononenasycené48,51 g
–– polynenasycené73,15 g
––– omega 311,72 g
Vláknina9,24 g
Cholesterol 1,57 g
Sodík 601 mg
Sůl1,30 g
Sacharidy308,72 g
– cukry265,30 g
––– laktóza13,05 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 5 vajec Vejce slepičí 350 g
150 g 150 g cukru krupice Cukr bílý 150 g
150 g 150 g strouhaných vlašských ořechů Vlašské ořechy 150 g
tuk na potření pečícího papíru
1/2 sáčku 1/2 sáčku vanilkového pudinku Puding v prášku 24 g
250 ml 250 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
100 g 100 g změklého másla Máslo kravské 100 g
100 g 100 g moučkového cukru Cukr bílý 100 g
2 lžíce 2 lžíce chladné silné černé kávy Káva espresso 30 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.