Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zapečený pangasius II.)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie5 345 kJ /
1 278 kcal
Bílkoviny167,75 g
– z toho živočišné bílkoviny166,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,25 g
Tuky63,25 g
– nasycené17,15 g
– nenasycené46,08 g
–– mononenasycené31,53 g
–– polynenasycené14,55 g
––– omega 31,35 g
Vláknina3,63 g
Cholesterol 450 mg
Sodík 460 mg
Sůl1,15 g
Sacharidy7,50 g
– cukry5,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4-5 filet 4-5 filet z pangasia Pangas filet 900 g
1 1 pórek Pórek čerstvý
2-3 2-3 mrkve Mrkev čerstvá 125 g
1 1 větší petržel Petržel kořenová čerstvá
4 4 bobkové listy Bobkový list sušený
5 kuliček 5 kuliček nového koření Nové koření
lžička lžička mleté papriky Paprika červená sušená
1-2 1-2 smetany Smetana kravská sladká 12%
troška čerstvého kopru (nemusí být) Kopr nať čerstvý
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.