Nutriční hodnoty (Zapečený pangasius II.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 5 345 kJ / 1 278 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 167,75 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 166,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,25 g |
Tuky | 63,25 g |
– nasycené | 17,15 g |
– nenasycené | 46,08 g |
–– mononenasycené | 31,53 g |
–– polynenasycené | 14,55 g |
––– omega 3 | 1,35 g |
Vláknina | 3,63 g |
Cholesterol | 450 mg |
Sodík | 460 mg |
Sůl | 1,15 g |
Sacharidy | 7,50 g |
– cukry | 5,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4-5 filet 4-5 filet z pangasia | Pangas filet | 900 g |
1 1 pórek | Pórek čerstvý | |
2-3 2-3 mrkve | Mrkev čerstvá | 125 g |
1 1 větší petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
4 4 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
5 kuliček 5 kuliček nového koření | Nové koření | |
lžička lžička mleté papriky | Paprika červená sušená | |
1-2 1-2 smetany | Smetana kravská sladká 12% | |
troška čerstvého kopru (nemusí být) | Kopr nať čerstvý | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |