Nutriční hodnoty (Povařená čalamáda)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 441 kJ / 3 930 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 43,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 43,00 g |
Tuky | 212,17 g |
– nasycené | 16,63 g |
– nenasycené | 185,43 g |
–– mononenasycené | 128,93 g |
–– polynenasycené | 56,50 g |
––– omega 3 | 16,67 g |
Vláknina | 112,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 16,26 g |
Sůl | 40,00 g |
Sacharidy | 417,50 g |
– cukry | 376,83 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 květák | Květák čerstvý | |
1 kg 1 kg neloupaných salátových okurek | Okurka salátová čerstvá | 1000 g |
1 kg 1 kg čerstvých paprik | Paprika červená čerstvá | 1000 g |
1 kg 1 kg tvrdých rajských jablíček | Jablko čerstvé | 1000 g |
0,5 kg 0,5 kg cibule | Cibule čerstvá | 500 g |
0,5 kg 0,5 kg fazolových lusků (nemusí být) | Fazolky čerstvé | 500 g |
4 dkg 4 dkg soli | Sůl mořská | 40 g |
16 dkg 16 dkg cukru krystal | Cukr bílý | 160 g |
3 dcl 3 dcl vody | Voda | 300 ml |
3 dcl 3 dcl octa | Ocet lihový | 300 ml |
2 dcl 2 dcl oleje | Olej řepkový | 200 ml |