Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Povařená čalamáda)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie16 441 kJ /
3 930 kcal
Bílkoviny43,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny43,00 g
Tuky212,17 g
– nasycené16,63 g
– nenasycené185,43 g
–– mononenasycené128,93 g
–– polynenasycené56,50 g
––– omega 316,67 g
Vláknina112,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 16,26 g
Sůl40,00 g
Sacharidy417,50 g
– cukry376,83 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 květák Květák čerstvý
1 kg 1 kg neloupaných salátových okurek Okurka salátová čerstvá 1000 g
1 kg 1 kg čerstvých paprik Paprika červená čerstvá 1000 g
1 kg 1 kg tvrdých rajských jablíček Jablko čerstvé 1000 g
0,5 kg 0,5 kg cibule Cibule čerstvá 500 g
0,5 kg 0,5 kg fazolových lusků (nemusí být) Fazolky čerstvé 500 g
4 dkg 4 dkg soli Sůl mořská 40 g
16 dkg 16 dkg cukru krystal Cukr bílý 160 g
3 dcl 3 dcl vody Voda 300 ml
3 dcl 3 dcl octa Ocet lihový 300 ml
2 dcl 2 dcl oleje Olej řepkový 200 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.