Nutriční hodnoty (Plněné papriky v tomatové lázni)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 17 064 kJ / 4 078 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 273,08 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 199,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 73,58 g |
Tuky | 51,39 g |
– nasycené | 13,77 g |
– nenasycené | 25,66 g |
–– mononenasycené | 18,00 g |
–– polynenasycené | 7,65 g |
––– omega 3 | 0,20 g |
Vláknina | 49,73 g |
Cholesterol | 725 mg |
Sodík | 817 mg |
Sůl | 1,65 g |
Sacharidy | 607,20 g |
– cukry | 203,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g mletého vepřového masa | Vepřová plec | 500 g |
500 g 500 g mletého hovězího masa | Hovězí ořez | 500 g |
12 12 žlutých paprik | Paprika žlutá čerstvá | 1800 g |
2 hrnky 2 hrnky uvařené rýže | Rýže bílá | 500 g |
1 1 malá cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 lžíce 1 lžíce mleté papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
1 lžíce 1 lžíce koření na mletá masa | Provensálské koření | 15 g |
1 litr 1 litr rajčatové šťávy | Šťáva z rajčete | 1000 ml |
1 1 rajský protlak | Protlak rajčatový | |
cukr | Cukr bílý | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |