Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Plněné papriky v tomatové lázni)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie17 064 kJ /
4 078 kcal
Bílkoviny273,08 g
– z toho živočišné bílkoviny199,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny73,58 g
Tuky51,39 g
– nasycené13,77 g
– nenasycené25,66 g
–– mononenasycené18,00 g
–– polynenasycené7,65 g
––– omega 30,20 g
Vláknina49,73 g
Cholesterol 725 mg
Sodík 817 mg
Sůl1,65 g
Sacharidy607,20 g
– cukry203,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g mletého vepřového masa Vepřová plec 500 g
500 g 500 g mletého hovězího masa Hovězí ořez 500 g
12 12 žlutých paprik Paprika žlutá čerstvá 1800 g
2 hrnky 2 hrnky uvařené rýže Rýže bílá 500 g
1 1 malá cibule Cibule čerstvá 70 g
1 lžíce 1 lžíce mleté papriky Paprika červená sušená 10 g
1 lžíce 1 lžíce koření na mletá masa Provensálské koření 15 g
1 litr 1 litr rajčatové šťávy Šťáva z rajčete 1000 ml
1 1 rajský protlak Protlak rajčatový
cukr Cukr bílý
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.