Nutriční hodnoty (Pangasius na řecký způsob)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 542 kJ / 847 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,35 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,35 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,00 g |
Tuky | 65,76 g |
– nasycené | 28,84 g |
– nenasycené | 34,84 g |
–– mononenasycené | 27,14 g |
–– polynenasycené | 7,71 g |
––– omega 3 | 1,97 g |
Vláknina | 20,43 g |
Cholesterol | 128 mg |
Sodík | 50 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 47,44 g |
– cukry | 22,22 g |
––– laktóza | 0,40 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 600 g filetů z Pangasia | Pangas filet | |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
4-5 4-5 rajčat | Rajče červené čerstvé | 270 g |
50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
1/2 1/2 citronu | Citrón čerstvý | 45 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
1 lžíce 1 lžíce oregana | Oregano sušené | 15 g |
1-2 lžíce 1-2 lžíce zelené petrželky (nebo pažitky) | Petržel nať čerstvá | 22.5 g |
tvrdý sýr podle chuti | Sýr kravský tvrdý 30% |