Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Italské kotlety)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie1 004 kJ /
240 kcal
Bílkoviny2,72 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,72 g
Tuky0,94 g
– nasycené0,15 g
– nenasycené0,79 g
–– mononenasycené0,08 g
–– polynenasycené0,71 g
––– omega 30,00 g
Vláknina4,90 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 20 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy31,00 g
– cukry1,30 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 kotlety s kostí Vepřová kotleta bez kosti
pálivá papriková pomazánka Pasta papriková
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
větvičky větvičky čerstvého oregana (nebo lžička sušeného) Oregano čerstvé
5 stroužků 5 stroužků česneku Česnek čerstvý 35 g
sušená rajčata v oleji Rajčata červená sušená v oleji
máslo Máslo kravské
olivový olej Olej olivový
masox Bujón hovězí
1,5 dl 1,5 dl červeného vína Víno červené suché 150 ml
2 pl 2 pl balzamikového octa Ocet balsamikový bílý 40 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.