Nutriční hodnoty (Italské kotlety)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 1 004 kJ / 240 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,72 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,72 g |
Tuky | 0,94 g |
– nasycené | 0,15 g |
– nenasycené | 0,79 g |
–– mononenasycené | 0,08 g |
–– polynenasycené | 0,71 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 4,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 20 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 31,00 g |
– cukry | 1,30 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 kotlety s kostí | Vepřová kotleta bez kosti | |
pálivá papriková pomazánka | Pasta papriková | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
větvičky větvičky čerstvého oregana (nebo lžička sušeného) | Oregano čerstvé | |
5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
sušená rajčata v oleji | Rajčata červená sušená v oleji | |
máslo | Máslo kravské | |
olivový olej | Olej olivový | |
masox | Bujón hovězí | |
1,5 dl 1,5 dl červeného vína | Víno červené suché | 150 ml |
2 pl 2 pl balzamikového octa | Ocet balsamikový bílý | 40 ml |