Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová plec po Bakoňsku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie16 057 kJ /
3 838 kcal
Bílkoviny216,73 g
– z toho živočišné bílkoviny193,74 g
– z toho rostlinné bílkoviny22,99 g
Tuky274,30 g
– nasycené134,08 g
– nenasycené126,42 g
–– mononenasycené105,98 g
–– polynenasycené20,43 g
––– omega 30,87 g
Vláknina36,70 g
Cholesterol 865 mg
Sodík 2,44 g
Sůl5,73 g
Sacharidy110,74 g
– cukry70,94 g
––– laktóza40,84 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
800 g 800 g vepřové plece Vepřová plec 800 g
3 3 cibule (střední) Cibule čerstvá 210 g
100 g 100 g slaniny Špek 100 g
100 g 100 g vepřového sádla Sádlo vepřové 100 g
2 lžíce 2 lžíce sladké papriky (uzené) Paprika červená sušená 20 g
180 g 180 g zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 180 ml
500 ml 500 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 500 ml
250 ml 250 ml smetany na vaření Smetana kravská sladká 12% 250 ml
3 lžíce 3 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 30 g
500 g 500 g čerstvých žampionů (nebo 300 g sterilovaných) Žampion čerstvý 500 g
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.