Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zapečené brambory s patizonem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 765 kJ /
422 kcal
Bílkoviny6,66 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,66 g
Tuky21,38 g
– nasycené2,97 g
– nenasycené18,15 g
–– mononenasycené15,65 g
–– polynenasycené2,50 g
––– omega 30,04 g
Vláknina12,52 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 23 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy47,14 g
– cukry6,76 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 brambory Brambor zimní 200 g
1 1 malý patizon Patizon čerstvý
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
2 PL 2 PL olivového oleje Olej olivový 22 ml
sůl Sůl mořská
koření gyros (nebo jiné oblíbené ostřejší koření) Provensálské koření

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.