Nutriční hodnoty (Zapečené brambory s patizonem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 765 kJ / 422 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,66 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,66 g |
Tuky | 21,38 g |
– nasycené | 2,97 g |
– nenasycené | 18,15 g |
–– mononenasycené | 15,65 g |
–– polynenasycené | 2,50 g |
––– omega 3 | 0,04 g |
Vláknina | 12,52 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 23 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 47,14 g |
– cukry | 6,76 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 brambory | Brambor zimní | 200 g |
1 1 malý patizon | Patizon čerstvý | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
2 PL 2 PL olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
sůl | Sůl mořská | |
koření gyros (nebo jiné oblíbené ostřejší koření) | Provensálské koření |