Nutriční hodnoty (Jelení kýta na víně a smetaně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 456 kJ / 3 694 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 173,18 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 166,25 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,93 g |
Tuky | 300,03 g |
– nasycené | 177,06 g |
– nenasycené | 115,51 g |
–– mononenasycené | 101,15 g |
–– polynenasycené | 14,36 g |
––– omega 3 | 1,45 g |
Vláknina | 20,70 g |
Cholesterol | 990 mg |
Sodík | 2,50 g |
Sůl | 6,17 g |
Sacharidy | 34,62 g |
– cukry | 20,71 g |
––– laktóza | 6,20 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
750 g 750 g jelení kýty | Jelení kýta | 750 g |
100 g 100 g slaniny | Špek | 100 g |
200 ml 200 ml suchého červeného vína | Víno červené suché | 200 ml |
3 3 mrkve | Mrkev čerstvá | 150 g |
1/2 1/2 celeru | Celer bulva čerstvá | 270 g |
1 1 petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
200 ml 200 ml šlehačky | Šlehačka 35% | 200 ml |
lžíce lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
celý pepř | Pepř černý | |
bobkový list | Bobkový list sušený | |
nové koření | Nové koření | |
jalovec | Jalovec sušený | |
špetka špetka tymiánu | Tymián sušený | |
sůl | Sůl mořská | |
150 g 150 g másla | Máslo kravské | 150 g |