Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jelení kýta na víně a smetaně)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie15 456 kJ /
3 694 kcal
Bílkoviny173,18 g
– z toho živočišné bílkoviny166,25 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,93 g
Tuky300,03 g
– nasycené177,06 g
– nenasycené115,51 g
–– mononenasycené101,15 g
–– polynenasycené14,36 g
––– omega 31,45 g
Vláknina20,70 g
Cholesterol 990 mg
Sodík 2,50 g
Sůl6,17 g
Sacharidy34,62 g
– cukry20,71 g
––– laktóza6,20 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
750 g 750 g jelení kýty Jelení kýta 750 g
100 g 100 g slaniny Špek 100 g
200 ml 200 ml suchého červeného vína Víno červené suché 200 ml
3 3 mrkve Mrkev čerstvá 150 g
1/2 1/2 celeru Celer bulva čerstvá 270 g
1 1 petržel Petržel kořenová čerstvá
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
200 ml 200 ml šlehačky Šlehačka 35% 200 ml
lžíce lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká
celý pepř Pepř černý
bobkový list Bobkový list sušený
nové koření Nové koření
jalovec Jalovec sušený
špetka špetka tymiánu Tymián sušený
sůl Sůl mořská
150 g 150 g másla Máslo kravské 150 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.