Nutriční hodnoty (Kapučínový dort)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 28 529 kJ / 6 819 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 150,19 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 108,39 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 41,80 g |
Tuky | 379,23 g |
– nasycené | 227,66 g |
– nenasycené | 122,71 g |
–– mononenasycené | 108,58 g |
–– polynenasycené | 14,13 g |
––– omega 3 | 2,06 g |
Vláknina | 22,80 g |
Cholesterol | 1,63 g |
Sodík | 816 mg |
Sůl | 1,74 g |
Sacharidy | 638,37 g |
– cukry | 411,77 g |
––– laktóza | 43,44 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
280 g 280 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 280 g |
170 g 170 g změklého másla | Máslo kravské | 170 g |
50 g 50 g krupicového cukru | Cukr bílý | 50 g |
špetka špetka muškátového květu | Muškát květ sušený | |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
200 ml 200 ml smetany na šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 200 ml |
240 g 240 g hořké čokolády | Čokoláda hořká 40% | 240 g |
50 ml 50 ml rumu | Rum | 50 ml |
750 g 750 g plnotučného tvarohu | Tvaroh plnotučný | 750 g |
100 g 100 g moučkového cukru | Cukr bílý | 100 g |
2 sáčky 2 sáčky vanilkového cukru | Cukr vanilkový | 16 g |
40 g 40 g škrobu (Solamyl) | Bramborový škrob | 40 g |
2 lžíce 2 lžíce rumu | Rum | 34 ml |
3 lžíce 3 lžíce instantního kapučína | Cappuccino | 45 ml |
1 lžička 1 lžička javorového sirupu | Sirup javorový | 5 ml |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
280 g 280 g husté zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 280 ml |
40 g 40 g cukru krupice | Cukr bílý | 40 g |