Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zelenina v soli)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie42 944 kJ /
10 264 kcal
Bílkoviny424,80 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny424,80 g
Tuky82,96 g
– nasycené21,46 g
– nenasycené59,07 g
–– mononenasycené28,59 g
–– polynenasycené30,48 g
––– omega 30,00 g
Vláknina884,40 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3 215,97 g
Sůl8 038,64 g
Sacharidy1 512,32 g
– cukry856,16 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
10 kg 10 kg mrkve Mrkev čerstvá 10000 g
10 kg 10 kg petržele Petržel kořenová čerstvá 10000 g
8 8 velkých celerů Celer bulva čerstvá 4320 g
8 kg 8 kg kuchyňské soli Sůl mořská 8000 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.