Nutriční hodnoty (Vepřové maso na jablkách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
Energie | 2 215 kJ / 529 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,55 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 23,33 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,22 g |
Tuky | 24,47 g |
– nasycené | 15,39 g |
– nenasycené | 7,85 g |
–– mononenasycené | 6,77 g |
–– polynenasycené | 1,08 g |
––– omega 3 | 0,24 g |
Vláknina | 20,42 g |
Cholesterol | 83 mg |
Sodík | 1,16 g |
Sůl | 3,00 g |
Sacharidy | 43,63 g |
– cukry | 28,49 g |
––– laktóza | 1,33 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
5 ks 5 ks vepřových plátků(krkovice,kotleta,kýta) | Vepřová kýta | |
1 1 jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
3 3 cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
špek | Špek | |
točený salám (nebo měkký salám dle vlastní volby) | Měkký salám | |
5 plátků 5 plátků šunkového salámu (nebo dle chuti) | Měkký salám | |
1 1 Hermelín | Hermelín | 100 g |
tvrdý sýr | Sýr kravský tvrdý 30% | |
ostrý kečup | Kečup ostrý | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |