Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové maso na jablkách)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 5

Energie2 215 kJ /
529 kcal
Bílkoviny28,55 g
– z toho živočišné bílkoviny23,33 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,22 g
Tuky24,47 g
– nasycené15,39 g
– nenasycené7,85 g
–– mononenasycené6,77 g
–– polynenasycené1,08 g
––– omega 30,24 g
Vláknina20,42 g
Cholesterol 83 mg
Sodík 1,16 g
Sůl3,00 g
Sacharidy43,63 g
– cukry28,49 g
––– laktóza1,33 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 ks 5 ks vepřových plátků(krkovice,kotleta,kýta) Vepřová kýta
1 1 jablko Jablko čerstvé 150 g
3 3 cibule Cibule čerstvá 210 g
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
špek Špek
točený salám (nebo měkký salám dle vlastní volby) Měkký salám
5 plátků 5 plátků šunkového salámu (nebo dle chuti) Měkký salám
1 1 Hermelín Hermelín 100 g
tvrdý sýr Sýr kravský tvrdý 30%
ostrý kečup Kečup ostrý
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.