Nutriční hodnoty (Protichřipkový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 273 kJ / 304 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,88 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,88 g |
Tuky | 1,95 g |
– nasycené | 0,58 g |
– nenasycené | 1,07 g |
–– mononenasycené | 0,18 g |
–– polynenasycené | 0,89 g |
––– omega 3 | 0,04 g |
Vláknina | 24,54 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4,16 g |
Sůl | 10,20 g |
Sacharidy | 49,70 g |
– cukry | 43,04 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 500 g |
2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
1 1 větší jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 lžíce 1 lžíce strouhaného křenu | Křen čerstvý | 15 g |
1 1 zakysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% |