Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Protichřipkový salát)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 273 kJ /
304 kcal
Bílkoviny10,88 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,88 g
Tuky1,95 g
– nasycené0,58 g
– nenasycené1,07 g
–– mononenasycené0,18 g
–– polynenasycené0,89 g
––– omega 30,04 g
Vláknina24,54 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 4,16 g
Sůl10,20 g
Sacharidy49,70 g
– cukry43,04 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g kysaného zelí Zelí bílé kvašené 500 g
2 2 mrkve Mrkev čerstvá 100 g
1 1 větší jablko Jablko čerstvé 150 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 lžíce 1 lžíce strouhaného křenu Křen čerstvý 15 g
1 1 zakysaná smetana Smetana kravská zakysaná 12%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.