Nutriční hodnoty (Bramborové pyré zapečené s masem a sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 639 kJ / 1 587 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 129,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 106,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 23,00 g |
Tuky | 29,20 g |
– nasycené | 12,08 g |
– nenasycené | 12,33 g |
–– mononenasycené | 10,44 g |
–– polynenasycené | 1,89 g |
––– omega 3 | 0,19 g |
Vláknina | 26,00 g |
Cholesterol | 220 mg |
Sodík | 1,32 g |
Sůl | 2,90 g |
Sacharidy | 188,50 g |
– cukry | 31,50 g |
––– laktóza | 6,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
400 g 400 g hovězího a vepřového masa (mix) | Vepřová kýta | 400 g |
200 g 200 g rajského protlaku | Protlak rajčatový | 200 g |
cibule | Cibule čerstvá | |
sádlo | Sádlo vepřové | |
maslo | Máslo kravské | |
mléko | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
Maggi | Polévkové koření tekuté | |
100 g 100 g eidamu | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
sůl | Sůl mořská | |
koření na americké brambory nebo koření na kuře | Grilovací koření |