Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dvojité vepřové)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 087 kJ /
1 694 kcal
Bílkoviny148,90 g
– z toho živočišné bílkoviny148,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,40 g
Tuky105,10 g
– nasycené27,04 g
– nenasycené55,05 g
–– mononenasycené45,11 g
–– polynenasycené9,94 g
––– omega 30,44 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 338 mg
Sodík 2,85 g
Sůl6,50 g
Sacharidy6,60 g
– cukry1,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vepřové kýty Vepřová kýta 500 g
300 g 300 g uzeného bůčku Vepřový bok uzený 300 g
200 ml 200 ml bílého suchého vína Víno bílé suché 200 ml
rozmarýn Rozmarýn sušený
tymián Tymián sušený
bazalka Bazalka čerstvá
česnek Česnek čerstvý
lžíce lžíce mouky Mouka pšeničná hladká
lžíce lžíce másla Máslo kravské
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.