Nutriční hodnoty (Dvojité vepřové)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 087 kJ / 1 694 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 148,90 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 148,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,40 g |
Tuky | 105,10 g |
– nasycené | 27,04 g |
– nenasycené | 55,05 g |
–– mononenasycené | 45,11 g |
–– polynenasycené | 9,94 g |
––– omega 3 | 0,44 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 338 mg |
Sodík | 2,85 g |
Sůl | 6,50 g |
Sacharidy | 6,60 g |
– cukry | 1,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g vepřové kýty | Vepřová kýta | 500 g |
300 g 300 g uzeného bůčku | Vepřový bok uzený | 300 g |
200 ml 200 ml bílého suchého vína | Víno bílé suché | 200 ml |
rozmarýn | Rozmarýn sušený | |
tymián | Tymián sušený | |
bazalka | Bazalka čerstvá | |
česnek | Česnek čerstvý | |
lžíce lžíce mouky | Mouka pšeničná hladká | |
lžíce lžíce másla | Máslo kravské | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |