Nutriční hodnoty (Zelník na plechu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 7 615 kJ / 1 820 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 103,79 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 65,84 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 37,95 g |
Tuky | 35,49 g |
– nasycené | 8,07 g |
– nenasycené | 17,30 g |
–– mononenasycené | 12,93 g |
–– polynenasycené | 4,37 g |
––– omega 3 | 0,22 g |
Vláknina | 49,09 g |
Cholesterol | 907 mg |
Sodík | 6,10 g |
Sůl | 14,63 g |
Sacharidy | 249,74 g |
– cukry | 32,04 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
500 g 500 g kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 500 g |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
4-5 lžic 4-5 lžic polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 49.5 g |
200 g 200 g uzeného masa | Vepřová plec uzená | 200 g |
5-10 stroužků 5-10 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 52.5 g |
1 lžíce 1 lžíce majoránky | Majoránka sušená | 20 g |
1 lžička 1 lžička drceného kmínu | Kmín mletý | 5 g |
čerstvá petrželka | Petržel nať čerstvá | |
pažitka | Pažitka čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sádlo | Sádlo vepřové |