Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zelník na plechu)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie7 615 kJ /
1 820 kcal
Bílkoviny103,79 g
– z toho živočišné bílkoviny65,84 g
– z toho rostlinné bílkoviny37,95 g
Tuky35,49 g
– nasycené8,07 g
– nenasycené17,30 g
–– mononenasycené12,93 g
–– polynenasycené4,37 g
––– omega 30,22 g
Vláknina49,09 g
Cholesterol 907 mg
Sodík 6,10 g
Sůl14,63 g
Sacharidy249,74 g
– cukry32,04 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg brambor Brambor zimní 1000 g
500 g 500 g kysaného zelí Zelí bílé kvašené 500 g
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
4-5 lžic 4-5 lžic polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 49.5 g
200 g 200 g uzeného masa Vepřová plec uzená 200 g
5-10 stroužků 5-10 stroužků česneku Česnek čerstvý 52.5 g
1 lžíce 1 lžíce majoránky Majoránka sušená 20 g
1 lžička 1 lžička drceného kmínu Kmín mletý 5 g
čerstvá petrželka Petržel nať čerstvá
pažitka Pažitka čerstvá
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
sádlo Sádlo vepřové

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.