Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Tyrolská játra)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 379 kJ /
808 kcal
Bílkoviny99,03 g
– z toho živočišné bílkoviny96,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,03 g
Tuky25,17 g
– nasycené10,40 g
– nenasycené11,88 g
–– mononenasycené8,05 g
–– polynenasycené3,83 g
––– omega 30,31 g
Vláknina5,10 g
Cholesterol 1,55 g
Sodík 816 mg
Sůl1,45 g
Sacharidy44,90 g
– cukry9,70 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g hovězích jater Játra hovězí 500 g
1 sáček 1 sáček mražené zeleniny pod svíčkovou (nebo čerstvá zelenina) Mrkev čerstvá
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 bobkový list Bobkový list sušený
2 kuličky 2 kuličky nového koření Nové koření
1 1 smetana na vaření 12% Smetana kravská sladká 12%
mléko (podle potřeby) Mléko kravské polotučné 1,5%
1 lžíce 1 lžíce hořčice Hořčice plnotučná 15 g
olej Olej řepkový
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky na zahuštění Mouka pšeničná hladká 10 g
1 lžíce 1 lžíce octa Ocet lihový 15 ml
1 lžička 1 lžička cukru (možno vynechat) Cukr bílý 5 g
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.