Nutriční hodnoty (Sýrové pečivo s celerovou natí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 920 kJ / 3 566 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 113,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 28,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 85,40 g |
Tuky | 101,75 g |
– nasycené | 47,37 g |
– nenasycené | 50,43 g |
–– mononenasycené | 35,50 g |
–– polynenasycené | 14,93 g |
––– omega 3 | 0,84 g |
Vláknina | 23,30 g |
Cholesterol | 135 mg |
Sodík | 1,22 g |
Sůl | 3,00 g |
Sacharidy | 537,10 g |
– cukry | 53,80 g |
––– laktóza | 7,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 ml 400 ml vody | Voda | 400 ml |
2 lžičky 2 lžičky cukru | Cukr bílý | 10 g |
25 g 25 g droždí | Droždí pekařské lisované | 25 g |
70 g 70 g měkkého sádla | Sádlo vepřové | 70 g |
400 g 400 g pšeničné chlebové mouky | Mouka pšeničná hladká | 400 g |
300 - 320 g 300 - 320 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 310 g |
3 3 rovné lžičky soli | Sůl mořská | |
120 g 120 g strouhaného sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 120 g |
větší hrst hrst krájené celerové natě | Petržel nať čerstvá | |
velká špetka špetka sušeného česneku | Česnek sušený |