Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Fazolková omáčka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 670 kJ /
877 kcal
Bílkoviny13,77 g
– z toho živočišné bílkoviny8,02 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,75 g
Tuky70,23 g
– nasycené44,92 g
– nenasycené23,12 g
–– mononenasycené20,67 g
–– polynenasycené2,45 g
––– omega 30,48 g
Vláknina1,50 g
Cholesterol 218 mg
Sodík 103 mg
Sůl0,25 g
Sacharidy46,73 g
– cukry12,40 g
––– laktóza9,90 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 sklenice 1 sklenice sterilovaných fazolek Zelenina směs sterilovaná
250 ml 250 ml smetany Smetana kravská sladká 12% 250 ml
50 g 50 g másla Máslo kravské 50 g
50 g 50 g mouky Mouka pšeničná hladká 50 g
100 ml 100 ml vývaru Vývar masový 100 ml
sůl Sůl mořská
ocet Ocet lihový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.