Nutriční hodnoty (Fazolková omáčka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 670 kJ / 877 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,77 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,02 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,75 g |
Tuky | 70,23 g |
– nasycené | 44,92 g |
– nenasycené | 23,12 g |
–– mononenasycené | 20,67 g |
–– polynenasycené | 2,45 g |
––– omega 3 | 0,48 g |
Vláknina | 1,50 g |
Cholesterol | 218 mg |
Sodík | 103 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 46,73 g |
– cukry | 12,40 g |
––– laktóza | 9,90 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 sklenice 1 sklenice sterilovaných fazolek | Zelenina směs sterilovaná | |
250 ml 250 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 250 ml |
50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
50 g 50 g mouky | Mouka pšeničná hladká | 50 g |
100 ml 100 ml vývaru | Vývar masový | 100 ml |
sůl | Sůl mořská | |
ocet | Ocet lihový |