Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Svíčková omáčka:)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie5 527 kJ /
1 321 kcal
Bílkoviny121,11 g
– z toho živočišné bílkoviny116,89 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,23 g
Tuky75,83 g
– nasycené35,53 g
– nenasycené35,52 g
–– mononenasycené28,58 g
–– polynenasycené6,94 g
––– omega 30,47 g
Vláknina9,43 g
Cholesterol 267 mg
Sodík 1,33 g
Sůl3,10 g
Sacharidy33,81 g
– cukry17,50 g
––– laktóza4,98 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vařeného obraného masa Vepřová kýta 500 g
1 l 1 l vývaru Vývar masový 1000 ml
3 3 mrkve vařené Mrkev čerstvá 150 g
100 g 100 g celeru vařeného Celer bulva čerstvá 100 g
2 2 petržele vařené Petržel kořenová čerstvá
5 kuliček 5 kuliček nového koření Nové koření
5 kuliček 5 kuliček celého pepře Pepř černý
1/4 lžičky 1/4 lžičky tymiánu Tymián sušený 1.25 g
3 3 bobkové listy Bobkový list sušený
100 ml 100 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 100 ml
1 lžíce 1 lžíce polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 11 g
1-2 1-2 zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12%
1 lžička 1 lžička cukru Cukr bílý 5 g
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
šťáva z citronu Šťáva z citrónu
50 g 50 g slaniny Špek 50 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.