Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hejk na smetaně se žampióny a pórkem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 614 kJ /
1 103 kcal
Bílkoviny125,22 g
– z toho živočišné bílkoviny124,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,42 g
Tuky63,23 g
– nasycené40,49 g
– nenasycené19,25 g
–– mononenasycené16,88 g
–– polynenasycené2,37 g
––– omega 30,92 g
Vláknina0,98 g
Cholesterol 600 mg
Sodík 741 mg
Sůl1,80 g
Sacharidy8,10 g
– cukry6,14 g
––– laktóza6,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 filety 4 filety z hejka Hejk filet 800 g
8 8 velkých žampiónů Žampion čerstvý
1 1 pórek Pórek čerstvý
200 ml 200 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 200 ml
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
citrónová šťáva Šťáva z citrónu
máslo Máslo kravské
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.