Nutriční hodnoty (Hejk na smetaně se žampióny a pórkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 614 kJ / 1 103 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 125,22 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 124,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,42 g |
Tuky | 63,23 g |
– nasycené | 40,49 g |
– nenasycené | 19,25 g |
–– mononenasycené | 16,88 g |
–– polynenasycené | 2,37 g |
––– omega 3 | 0,92 g |
Vláknina | 0,98 g |
Cholesterol | 600 mg |
Sodík | 741 mg |
Sůl | 1,80 g |
Sacharidy | 8,10 g |
– cukry | 6,14 g |
––– laktóza | 6,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 filety 4 filety z hejka | Hejk filet | 800 g |
8 8 velkých žampiónů | Žampion čerstvý | |
1 1 pórek | Pórek čerstvý | |
200 ml 200 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 200 ml |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
citrónová šťáva | Šťáva z citrónu | |
máslo | Máslo kravské | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
sůl | Sůl mořská |