Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Polévka pana KOPRA - " KOPROVKA ")

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 176 kJ /
520 kcal
Bílkoviny32,92 g
– z toho živočišné bílkoviny26,62 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,30 g
Tuky18,34 g
– nasycené6,86 g
– nenasycené7,80 g
–– mononenasycené6,34 g
–– polynenasycené1,46 g
––– omega 30,11 g
Vláknina3,80 g
Cholesterol 413 mg
Sodík 346 mg
Sůl0,72 g
Sacharidy53,95 g
– cukry21,60 g
––– laktóza19,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
50 g 50 g čerstvého kopru Kopr nať čerstvý 50 g
1-2 1-2 vařené vejce Vejce slepičí 105 g
hovězí vývar Vývar hovězí
2 2 větší brambory Brambor zimní 100 g
kmín Kmín
sůl Sůl mořská
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky (podle potřeby) Mouka pšeničná hladká 20 g
400 ml 400 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 400 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.