Nutriční hodnoty (Polévka pana KOPRA - " KOPROVKA ")
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 176 kJ / 520 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 32,92 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 26,62 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,30 g |
Tuky | 18,34 g |
– nasycené | 6,86 g |
– nenasycené | 7,80 g |
–– mononenasycené | 6,34 g |
–– polynenasycené | 1,46 g |
––– omega 3 | 0,11 g |
Vláknina | 3,80 g |
Cholesterol | 413 mg |
Sodík | 346 mg |
Sůl | 0,72 g |
Sacharidy | 53,95 g |
– cukry | 21,60 g |
––– laktóza | 19,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
50 g 50 g čerstvého kopru | Kopr nať čerstvý | 50 g |
1-2 1-2 vařené vejce | Vejce slepičí | 105 g |
hovězí vývar | Vývar hovězí | |
2 2 větší brambory | Brambor zimní | 100 g |
kmín | Kmín | |
sůl | Sůl mořská | |
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky (podle potřeby) | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
400 ml 400 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 400 ml |