Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rychlý bramborovo-vajíčkový salát)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie17 704 kJ /
4 231 kcal
Bílkoviny114,44 g
– z toho živočišné bílkoviny69,44 g
– z toho rostlinné bílkoviny45,00 g
Tuky262,48 g
– nasycené39,56 g
– nenasycené185,50 g
–– mononenasycené67,40 g
–– polynenasycené118,10 g
––– omega 32,92 g
Vláknina44,00 g
Cholesterol 2,40 g
Sodík 2,92 g
Sůl6,68 g
Sacharidy330,85 g
– cukry20,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 kg 2 kg brambor (rohlíčky nebo "A") Brambor zimní 2000 g
8 8 vajec Vejce slepičí 560 g
1 sklenička 1 sklenička sterilované zeleninové směsi (do bramborových salátů) Mrkev mražená
250 ml 250 ml majonézy Majonéza 250 g
sůl Sůl mořská
ocet Ocet lihový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.