Nutriční hodnoty (Rychlý bramborovo-vajíčkový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 17 704 kJ / 4 231 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 114,44 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 69,44 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 45,00 g |
Tuky | 262,48 g |
– nasycené | 39,56 g |
– nenasycené | 185,50 g |
–– mononenasycené | 67,40 g |
–– polynenasycené | 118,10 g |
––– omega 3 | 2,92 g |
Vláknina | 44,00 g |
Cholesterol | 2,40 g |
Sodík | 2,92 g |
Sůl | 6,68 g |
Sacharidy | 330,85 g |
– cukry | 20,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 kg 2 kg brambor (rohlíčky nebo "A") | Brambor zimní | 2000 g |
8 8 vajec | Vejce slepičí | 560 g |
1 sklenička 1 sklenička sterilované zeleninové směsi (do bramborových salátů) | Mrkev mražená | |
250 ml 250 ml majonézy | Majonéza | 250 g |
sůl | Sůl mořská | |
ocet | Ocet lihový |