Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Francouzský zapečený květák / dietni)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 639 kJ /
392 kcal
Bílkoviny39,53 g
– z toho živočišné bílkoviny39,53 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky20,36 g
– nasycené8,94 g
– nenasycené8,76 g
–– mononenasycené7,00 g
–– polynenasycené1,76 g
––– omega 30,06 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 341 mg
Sodík 1,31 g
Sůl2,96 g
Sacharidy12,60 g
– cukry11,90 g
––– laktóza11,90 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 menší květák Květák čerstvý
50 g 50 g šunky Šunka vepřová vařená 50 g
70 g 70 g eidamu 30% Sýr kravský tvrdý 30% 70 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
150 ml 150 ml nízkotučného mléka Mléko kravské odstředěné 150 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
petrželovou nať Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.