Nutriční hodnoty (Francouzský zapečený květák / dietni)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 639 kJ / 392 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 39,53 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 39,53 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 20,36 g |
– nasycené | 8,94 g |
– nenasycené | 8,76 g |
–– mononenasycené | 7,00 g |
–– polynenasycené | 1,76 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 341 mg |
Sodík | 1,31 g |
Sůl | 2,96 g |
Sacharidy | 12,60 g |
– cukry | 11,90 g |
––– laktóza | 11,90 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 menší květák | Květák čerstvý | |
50 g 50 g šunky | Šunka vepřová vařená | 50 g |
70 g 70 g eidamu 30% | Sýr kravský tvrdý 30% | 70 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
150 ml 150 ml nízkotučného mléka | Mléko kravské odstředěné | 150 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
petrželovou nať | Petržel nať čerstvá |