Nutriční hodnoty (Voňavá dvoubarevná tlačenka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 20 146 kJ / 4 815 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 243,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 243,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 427,00 g |
– nasycené | 109,80 g |
– nenasycené | 229,50 g |
–– mononenasycené | 178,70 g |
–– polynenasycené | 50,80 g |
––– omega 3 | 2,30 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 820 mg |
Sodík | 970 mg |
Sůl | 1,30 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 vepřové koleno zadní | Vepřové koleno bez kosti | |
1 1 jazyk | Jazyk vepřový | |
1 1 srdíčko | Srdce vepřové | |
1 kg 1 kg libového bůčku | Vepřový bok | 1000 g |
30 dkg 30 dkg vepřových kůží | Vepřová kůže | 300 g |
4 4 vepřové nožičky | Vepřové nožičky | |
1 1 uzené vepřové koleno zadní | Vepřové koleno bez kosti uzené | |
uzená křížová kost (tzv. ocásek) | Vepřový ocásek uzený | |
1 kg 1 kg masitých žebírek | Vepřová žebra | 1000 g |
majoránka | Majoránka sušená | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
česnekové koření | Provensálské koření | |
nové koření | Nové koření | |
bobkový list | Bobkový list sušený | |
sůl | Sůl mořská |