Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kefírové lívance II)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie6 341 kJ /
1 515 kcal
Bílkoviny60,94 g
– z toho živočišné bílkoviny35,94 g
– z toho rostlinné bílkoviny25,00 g
Tuky28,48 g
– nasycené7,76 g
– nenasycené12,35 g
–– mononenasycené8,95 g
–– polynenasycené3,40 g
––– omega 30,11 g
Vláknina7,50 g
Cholesterol 822 mg
Sodík 863 mg
Sůl2,25 g
Sacharidy250,10 g
– cukry67,30 g
––– laktóza10,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 ml 300 ml kefíru Kefír 300 ml
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
1-3 lžíce 1-3 lžíce cukru Cukr bílý 50 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
1 hrnek 1 hrnek polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 250 g
1 lžička 1 lžička prášku do pečiva Kypřící prášek 4 g
tuk na smažení Olej řepkový
moučkový cukr Cukr bílý
marmeláda Marmeláda jahodová

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.