Nutriční hodnoty (Kefírové lívance II)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 6 341 kJ / 1 515 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,94 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 35,94 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 25,00 g |
Tuky | 28,48 g |
– nasycené | 7,76 g |
– nenasycené | 12,35 g |
–– mononenasycené | 8,95 g |
–– polynenasycené | 3,40 g |
––– omega 3 | 0,11 g |
Vláknina | 7,50 g |
Cholesterol | 822 mg |
Sodík | 863 mg |
Sůl | 2,25 g |
Sacharidy | 250,10 g |
– cukry | 67,30 g |
––– laktóza | 10,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 ml 300 ml kefíru | Kefír | 300 ml |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
1-3 lžíce 1-3 lžíce cukru | Cukr bílý | 50 g |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
1 hrnek 1 hrnek polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
1 lžička 1 lžička prášku do pečiva | Kypřící prášek | 4 g |
tuk na smažení | Olej řepkový | |
moučkový cukr | Cukr bílý | |
marmeláda | Marmeláda jahodová |