Nutriční hodnoty (Kuřecí plátky s česnekem a Camembertem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 370 kJ / 1 044 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 50,26 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 16,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 34,26 g |
Tuky | 5,52 g |
– nasycené | 2,20 g |
– nenasycené | 3,25 g |
–– mononenasycené | 1,13 g |
–– polynenasycené | 2,12 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 78,52 g |
Cholesterol | 58 mg |
Sodík | 803 mg |
Sůl | 1,60 g |
Sacharidy | 174,22 g |
– cukry | 11,90 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 kuřecí stehenní řízky | Kuřecí stehenní řízky | |
8 8 větších stroužků česneku | Česnek čerstvý | 560 g |
olej | Olej řepkový | |
4 plátky 4 plátky šunky | Šunka vepřová vařená | 80 g |
4 plátky 4 plátky anglické slaniny (lze nahradit špekem) | Anglická slanina | |
2 2 sýry Camembert | Camembert | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý bílý pepř | Pepř bílý mletý | |
mletá sladká paprika | Paprika červená sušená | |
Staročeské koření (nebo grilovací) | Provensálské koření | |
1 lžička 1 lžička hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 4 g |
žampiony | Žampion čerstvý | |
vývar | Vývar hovězí | |
1 dl 1 dl bílého vína (nemusí být) | Víno bílé suché | 100 ml |