Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová plec s česnekovo-špenátovou omáčkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie5 420 kJ /
1 295 kcal
Bílkoviny112,34 g
– z toho živočišné bílkoviny104,30 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,04 g
Tuky82,02 g
– nasycené45,37 g
– nenasycené28,76 g
–– mononenasycené25,20 g
–– polynenasycené3,56 g
––– omega 30,70 g
Vláknina11,63 g
Cholesterol 525 mg
Sodík 392 mg
Sůl1,10 g
Sacharidy23,83 g
– cukry8,99 g
––– laktóza6,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vepřové plece Vepřová plec 500 g
200 ml 200 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 200 ml
6 stroužků 6 stroužků česneku Česnek čerstvý 42 g
1-2 lžíce 1-2 lžíce předsmažené cibule Cibule čerstvá 22.5 g
200 g 200 g mraženého listového špenátu Špenát mražený 200 g
jíška Jíška máslová
olej Olej řepkový
mletý pepř Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská
masový vývar Vývar masový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.