Nutriční hodnoty (Vepřová plec s česnekovo-špenátovou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 5 420 kJ / 1 295 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 112,34 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 104,30 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,04 g |
Tuky | 82,02 g |
– nasycené | 45,37 g |
– nenasycené | 28,76 g |
–– mononenasycené | 25,20 g |
–– polynenasycené | 3,56 g |
––– omega 3 | 0,70 g |
Vláknina | 11,63 g |
Cholesterol | 525 mg |
Sodík | 392 mg |
Sůl | 1,10 g |
Sacharidy | 23,83 g |
– cukry | 8,99 g |
––– laktóza | 6,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g vepřové plece | Vepřová plec | 500 g |
200 ml 200 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 200 ml |
6 stroužků 6 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 42 g |
1-2 lžíce 1-2 lžíce předsmažené cibule | Cibule čerstvá | 22.5 g |
200 g 200 g mraženého listového špenátu | Špenát mražený | 200 g |
jíška | Jíška máslová | |
olej | Olej řepkový | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
masový vývar | Vývar masový |