Nutriční hodnoty (Bramborový salát po Chorvatsku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 820 kJ / 913 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,84 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 24,84 g |
Tuky | 1,60 g |
– nasycené | 0,21 g |
– nenasycené | 0,24 g |
–– mononenasycené | 0,07 g |
–– polynenasycené | 0,17 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 35,52 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 95 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 186,00 g |
– cukry | 21,21 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
2 2 velké cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
sůl | Sůl mořská | |
olej | Olej řepkový | |
pepř | Pepř černý | |
2 lžíce 2 lžíce nasekané petrželky | Petržel nať čerstvá | 30 g |