Nutriční hodnoty (Čalamáda z václavek)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 358 kJ / 564 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,91 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 17,91 g |
Tuky | 1,94 g |
– nasycené | 1,10 g |
– nenasycené | 0,66 g |
–– mononenasycené | 0,28 g |
–– polynenasycené | 0,38 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 30,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3,07 g |
Sůl | 7,50 g |
Sacharidy | 105,60 g |
– cukry | 79,90 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 1/2 hlávky zelí | Zelí bílé čerstvé | |
1 1 zelená paprika | Paprika zelená čerstvá | |
1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
1 1 salátová okurka | Okurka salátová čerstvá | |
2 2 větší cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
3 3 chilli papričky nebo feferonky | Chilli paprička čerstvá | |
asi 1/2 kg asi 1/2 kg uvařených václavek | Václavka čerstvá | 500 g |
1/4 l 1/4 l ocet | Ocet lihový | 250 ml |
3,5 dcl 3,5 dcl voda | Voda | 350 ml |
12,5 lžičky 12,5 lžičky cukru | Cukr bílý | 62.5 g |
1/2 lžíce 1/2 lžíce soli | Sůl mořská | 7.5 g |