Nutriční hodnoty (Tuřanská kotleta plněná kysaným zelím)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 796 kJ / 1 146 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 185,82 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 180,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,82 g |
Tuky | 33,72 g |
– nasycené | 7,23 g |
– nenasycené | 17,58 g |
–– mononenasycené | 15,08 g |
–– polynenasycené | 2,51 g |
––– omega 3 | 0,20 g |
Vláknina | 12,66 g |
Cholesterol | 450 mg |
Sodík | 448 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 20,50 g |
– cukry | 9,48 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg vepřové kotlety (4 rozklepané pláty) | Vepřová kotleta s kostí | 1000 g |
250 g 250 g kysaného tuřanského zelí | Zelí bílé čerstvé | 250 g |
1 1 chilli paprička | Chilli paprička čerstvá | |
1 1 střední cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 papriková klobáska | Klobása | |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
koření na žebra na medu (Kotány) | Grilovací koření | |
slunečnicový olej | Olej slunečnicový | |
sůl | Sůl mořská | |
kmín | Kmín |