Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Tuřanská kotleta plněná kysaným zelím)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 796 kJ /
1 146 kcal
Bílkoviny185,82 g
– z toho živočišné bílkoviny180,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,82 g
Tuky33,72 g
– nasycené7,23 g
– nenasycené17,58 g
–– mononenasycené15,08 g
–– polynenasycené2,51 g
––– omega 30,20 g
Vláknina12,66 g
Cholesterol 450 mg
Sodík 448 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy20,50 g
– cukry9,48 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg vepřové kotlety (4 rozklepané pláty) Vepřová kotleta s kostí 1000 g
250 g 250 g kysaného tuřanského zelí Zelí bílé čerstvé 250 g
1 1 chilli paprička Chilli paprička čerstvá
1 1 střední cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 papriková klobáska Klobása
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
koření na žebra na medu (Kotány) Grilovací koření
slunečnicový olej Olej slunečnicový
sůl Sůl mořská
kmín Kmín

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.