Nutriční hodnoty (Hořčice ČERT)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 737 kJ / 893 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 33,56 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 33,56 g |
Tuky | 6,96 g |
– nasycené | 1,44 g |
– nenasycené | 4,45 g |
–– mononenasycené | 1,53 g |
–– polynenasycené | 2,92 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 69,70 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 683 mg |
Sůl | 1,08 g |
Sacharidy | 141,64 g |
– cukry | 105,42 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg zelených rajčat (dají se použít i červená) | Rajče červené čerstvé | 1000 g |
1/2 kg 1/2 kg zelí | Zelí bílé čerstvé | 500 g |
1 1 velký celer | Celer bulva čerstvá | 540 g |
1/2 kg 1/2 kg kapii nebo jiné papriky | Paprika červená čerstvá | 500 g |
8-10 8-10 feferonek nebo kolik zvládnete | Chilli paprička čerstvá | |
2 2 velké cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
sůl | Sůl mořská | |
hořčičné semínko | Hořčice žlutá semena | |
ocet | Ocet lihový |