Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hořčice ČERT)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 737 kJ /
893 kcal
Bílkoviny33,56 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny33,56 g
Tuky6,96 g
– nasycené1,44 g
– nenasycené4,45 g
–– mononenasycené1,53 g
–– polynenasycené2,92 g
––– omega 30,00 g
Vláknina69,70 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 683 mg
Sůl1,08 g
Sacharidy141,64 g
– cukry105,42 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg zelených rajčat (dají se použít i červená) Rajče červené čerstvé 1000 g
1/2 kg 1/2 kg zelí Zelí bílé čerstvé 500 g
1 1 velký celer Celer bulva čerstvá 540 g
1/2 kg 1/2 kg kapii nebo jiné papriky Paprika červená čerstvá 500 g
8-10 8-10 feferonek nebo kolik zvládnete Chilli paprička čerstvá
2 2 velké cibule Cibule čerstvá 140 g
sůl Sůl mořská
hořčičné semínko Hořčice žlutá semena
ocet Ocet lihový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.