Nutriční hodnoty (Hrnkový koláč se žmolenkou (litý))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 22 825 kJ / 5 455 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 83,24 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,74 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 65,50 g |
Tuky | 208,46 g |
– nasycené | 56,53 g |
– nenasycené | 141,53 g |
–– mononenasycené | 104,01 g |
–– polynenasycené | 37,52 g |
––– omega 3 | 10,54 g |
Vláknina | 19,65 g |
Cholesterol | 478 mg |
Sodík | 214 mg |
Sůl | 0,46 g |
Sacharidy | 801,74 g |
– cukry | 335,99 g |
––– laktóza | 12,89 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 hrnek 1 hrnek polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
1 hrnek 1 hrnek hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 250 g |
1 hrnek 1 hrnek cukru krupice | Cukr bílý | 250 g |
1 hrnek 1 hrnek mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje | Olej řepkový | 125 ml |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1/2 1/2 kypřicího prášku | Kypřící prášek | |
150-160 g 150-160 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 155 g |
60 g 60 g cukru krupice | Cukr bílý | 60 g |
80 g 80 g másla | Máslo kravské | 80 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
ovoce | Jahody čerstvé | |
tuk na vymazání plechu | Margarín | |
strouhanka na vysypání plechu | Strouhanka pšeničná |