Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Tvarohová bábovka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie14 725 kJ /
3 520 kcal
Bílkoviny73,63 g
– z toho živočišné bílkoviny47,47 g
– z toho rostlinné bílkoviny26,16 g
Tuky152,05 g
– nasycené82,67 g
– nenasycené57,58 g
–– mononenasycené48,70 g
–– polynenasycené8,88 g
––– omega 30,45 g
Vláknina9,40 g
Cholesterol 1,15 g
Sodík 389 mg
Sůl1,57 g
Sacharidy459,46 g
– cukry267,48 g
––– laktóza23,48 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g měkkého tvarohu (ve vaničce) Tvaroh polotučný 250 g
100 g 100 g másla Máslo kravské 100 g
200 g 200 g cukru (použila jsem světlý třtinový) Cukr bílý 200 g
1 1 vanilkový cukr (vlastní výroba je samozřejmě nejlepší) Cukr vanilkový
5 lžic 5 lžic mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 75 ml
1 1 vanilkový pudink Puding v prášku 40 g
200 g 200 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 200 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
4 4 žloutky + sníh (ze 4 bílků) Vaječný žloutek 92 g
100 g 100 g hořké oříškové čokolády (dle chuti i jiné) Čokoláda mléčná 40% 100 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.