Nutriční hodnoty (Tvarohová bábovka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 725 kJ / 3 520 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 73,63 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 47,47 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 26,16 g |
Tuky | 152,05 g |
– nasycené | 82,67 g |
– nenasycené | 57,58 g |
–– mononenasycené | 48,70 g |
–– polynenasycené | 8,88 g |
––– omega 3 | 0,45 g |
Vláknina | 9,40 g |
Cholesterol | 1,15 g |
Sodík | 389 mg |
Sůl | 1,57 g |
Sacharidy | 459,46 g |
– cukry | 267,48 g |
––– laktóza | 23,48 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g měkkého tvarohu (ve vaničce) | Tvaroh polotučný | 250 g |
100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
200 g 200 g cukru (použila jsem světlý třtinový) | Cukr bílý | 200 g |
1 1 vanilkový cukr (vlastní výroba je samozřejmě nejlepší) | Cukr vanilkový | |
5 lžic 5 lžic mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 75 ml |
1 1 vanilkový pudink | Puding v prášku | 40 g |
200 g 200 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 200 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
4 4 žloutky + sníh (ze 4 bílků) | Vaječný žloutek | 92 g |
100 g 100 g hořké oříškové čokolády (dle chuti i jiné) | Čokoláda mléčná 40% | 100 g |