Nutriční hodnoty (Kefírový mřížkovník)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 15 688 kJ / 3 749 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 74,86 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 15,28 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 59,58 g |
Tuky | 129,01 g |
– nasycené | 32,23 g |
– nenasycené | 89,85 g |
–– mononenasycené | 58,13 g |
–– polynenasycené | 31,73 g |
––– omega 3 | 2,51 g |
Vláknina | 30,00 g |
Cholesterol | 289 mg |
Sodík | 413 mg |
Sůl | 0,95 g |
Sacharidy | 557,23 g |
– cukry | 204,03 g |
––– laktóza | 7,20 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 500 g |
5 lžic 5 lžic moučkového cukru | Cukr bílý | 125 g |
1 1 kypřící prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
180 g 180 g Hery (nebo másla) | Margarín | 180 g |
200 ml 200 ml kefíru | Kefír | 200 ml |
500 g 500 g jablek (švestek, hrušek aj.) | Hruška čerstvá | 500 g |
rozinky (nemusí být) | Rozinky | |
rum (nemusí být) | Rum | |
skořicový cukr (dle chuti) | Cukr skořicový | |
vejce na potření | Vejce slepičí |