Nutriční hodnoty (Strouhaná tvarohová bábovka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 270 kJ / 3 650 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 70,77 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 35,77 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 35,00 g |
Tuky | 228,24 g |
– nasycené | 96,98 g |
– nenasycené | 110,50 g |
–– mononenasycené | 58,30 g |
–– polynenasycené | 52,20 g |
––– omega 3 | 8,06 g |
Vláknina | 20,00 g |
Cholesterol | 1,42 g |
Sodík | 528 mg |
Sůl | 1,80 g |
Sacharidy | 318,10 g |
– cukry | 203,70 g |
––– laktóza | 1,20 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
100 g 100 g jemného cukru (světlý třtinový, klasická krupice nebo i moučkový) | Krupice pšeničná hrubá | 100 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
100 g 100 g vlašské ořechy nebo lískové ořechy(nasekané nebo namleté mandle atd.) | Vlašské ořechy | 100 g |
150 g 150 g másla | Máslo kravské | 150 g |
2 lžíce 2 lžíce kakaa | Kakao prášek | 50 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
cca 300 - 350 cca 300 - 350 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
4 4 měkké tvarohy (použijte raději ve vaničce - není tak suchý; je jedno jak vysoce tučné použijete či jak je nakombinujete) | Tvaroh polotučný | |
200 g 200 g cukru (přidejte nebo uberte podle chuti) | Cukr bílý | 200 g |
vanilkový cukr na ovonění (domácí je samozřejmě nejlepší) | Cukr vanilkový | |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |