Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Strouhaná tvarohová bábovka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie15 270 kJ /
3 650 kcal
Bílkoviny70,77 g
– z toho živočišné bílkoviny35,77 g
– z toho rostlinné bílkoviny35,00 g
Tuky228,24 g
– nasycené96,98 g
– nenasycené110,50 g
–– mononenasycené58,30 g
–– polynenasycené52,20 g
––– omega 38,06 g
Vláknina20,00 g
Cholesterol 1,42 g
Sodík 528 mg
Sůl1,80 g
Sacharidy318,10 g
– cukry203,70 g
––– laktóza1,20 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
100 g 100 g jemného cukru (světlý třtinový, klasická krupice nebo i moučkový) Krupice pšeničná hrubá 100 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
100 g 100 g vlašské ořechy nebo lískové ořechy(nasekané nebo namleté mandle atd.) Vlašské ořechy 100 g
150 g 150 g másla Máslo kravské 150 g
2 lžíce 2 lžíce kakaa Kakao prášek 50 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
cca 300 - 350 cca 300 - 350 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká
4 4 měkké tvarohy (použijte raději ve vaničce - není tak suchý; je jedno jak vysoce tučné použijete či jak je nakombinujete) Tvaroh polotučný
200 g 200 g cukru (přidejte nebo uberte podle chuti) Cukr bílý 200 g
vanilkový cukr na ovonění (domácí je samozřejmě nejlepší) Cukr vanilkový
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.