Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Směs z pečené hlívy ústřičné)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 858 kJ /
683 kcal
Bílkoviny18,54 g
– z toho živočišné bílkoviny4,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny14,04 g
Tuky39,31 g
– nasycené26,25 g
– nenasycené11,50 g
–– mononenasycené10,25 g
–– polynenasycené1,25 g
––– omega 30,38 g
Vláknina26,96 g
Cholesterol 127 mg
Sodík 96 mg
Sůl0,18 g
Sacharidy35,35 g
– cukry10,63 g
––– laktóza5,85 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g hlívy ústřičné Hlíva ústřičná syrová 500 g
3 3 zelené cibulky Cibulka jarní čerstvá
100 ml 100 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 100 ml
100 ml 100 ml suchého bílého vína Víno bílé suché 100 ml
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
olivový olej Olej olivový
máslo Máslo kravské
3 lžíce 3 lžíce zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 75 ml
zelená petrželka Petržel nať čerstvá
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.